Nieuwe koppeling Leverancier Datum laatste wijziging: 23-08-2016 09:25

In deze handleiding wordt beschreven hoe een nieuwe leverancier ingesteld moet worden.

 

Instructie <leveranciernaam> Bronboek Professional

In deze instructie staat beschreven hoe u kunt gaan bestellen bij <Leveranciersnaam>

Hiervoor moet u wel een abonnement hebben die u kunt aanvragen via helpdesk@bronboek.nl of een aanvraag doen via de helpdeskwebsite. We raden u aan altijd de laatste versie van Bronboek te installeren

 

Licentie

Wanneer u een nieuwe leverancier in het pakket heeft moet er eers een crediteur worden aangemaakt in Bronboek. Hiervoor klikt u op Beheer -> Tabellen -> Crediteuren. Klik vervolgens op -> Voeg toe om een crediteur toe te voegen. (Als u de <Leveranciersnaam> al een keer toegevoegd heeft, zoekt u de crediteur op en klikt u op Wijzig.) Vul minimaal de onderstaande gegevens in. Voor <Leveranciersnaam> gebruikt u als Crediteurcode <leveranciersnaam> en als Email <leverancieremail>. Het exportformaat moet op <Leveranciersnaam> staan. Wanneer de leverancier niet in het lijstje voorkomt zet dan het export formaat op email.

 

Importeren

Ga naar Goederenstroom -> Import -> Artikelmutaties om de laatste artikelmutaties van de leverancier op te halen. Klik achter leverancier op het pijltje naar beneden en kies dan een leverancier. Er wordt dan gecommuniceerd met de desbetreffende leverancier.

 

Exporteren

Als er een inkooporder is gemaakt kan deze worden geëxporteerd. Dit gaat door met de rechtermuisknop op de (gesloten) order te klikken en vervolgens op exporteer order.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze handleiding, neem dan contact op met de Bronboek Helpdesk.
Ter referentie kunt u Handleiding ID 1591 gebruiken.

Telefoon:078-691 10 66
Internet:helpdesk.bronboek.nl
E-mail:helpdesk@bronboek.nl