Overzicht inkooporders Datum laatste wijziging: 23-08-2016 09:25

Bronboek Inkoop Order is de softwaremodule die het mogelijk maakt om als boekwinkel nieuwe producten te bestellen bij uw leverancier(s). De naam Inkoop Order is historisch gegroeid, u creëert door middel van deze module een inkooporder van u, voor uw leverancier.

Deze inkooporder kunt u, voordat u hem digitaal verstuur naar uw leverancier, contoleren, aanvullen of in een wachtrij zetten.

De handleiding Inkoop Order bestaat uit een aantal activiteiten die periodiek voor kunnen komen. U bepaald zelf wanneer en hoe vaak u uw boeken inkoopt. De software stelt u in staat om op elk moment van de dag uw bestelling uit te voeren.

Opstarten van de module Inkoop Order

Nadat u het icoon Bronboek Professional heeft aangeklikt, komt u in het hoofdmenu van de software. De bovenste menubalk geeft rechts het aanklikbare veld met modules. Kies hier ‘inkooporder’, u komt nu in het inkoopmenu.


De globale indeling van het scherm is als volgt;De bovenste twee rijen met keuzeknoppen zijn algemeen. Het betreft hier keuzes die u in elke module van Bronboek kunt maken.
Onder de vette horizontale streep staan de actieknoppen voor deze module.
Daaronder ziet u het uit vijf regels bestaande zoekveld, hier kunt u op diverse manieren een specifieke inkooporder opzoeken.
De middelste set regels toont de orderkop van de gevonden inkooporder(s) per uitgever/distributeur.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze handleiding, neem dan contact op met de Bronboek Helpdesk.
Ter referentie kunt u Handleiding ID 1832 gebruiken.

Telefoon:078-691 10 66
Internet:helpdesk.bronboek.nl
E-mail:helpdesk@bronboek.nl