Verwerken inkooporder Datum laatste wijziging: 23-08-2016 09:25

Wat is verwerken? De actie verwerken schrijft de ingekomen goederen bij de voorraad, eventueel niet geleverde goederen worden in backorder gezet en tot slot wordt de order zelf (definitief) gewist.


In het hoofdscherm van de module ‘Inkoop Order’ selecteert u uw inkooporder. Klik deze order aan met uw rechtermuisknop en kies voor ‘verwerken order’.Als u geen stickers wilt hebben moet u het vinkje voor ‘afdrukken artikeletiket’ uitzetten, voordat u onderaan de grote knop ‘nu verwerken’ aanklikt.
U heeft de keuze om bij grote hoeveelheden producten van 1 soort, een beperkt aantal stickers te printen. (Bijvoorbeeld omdat u prijswijzigingen verwacht.)
Om de printer te activeren en om de order te verwerken drukt u op ‘nu verwerken’. Als deze langwerpige knop grijs blijft en niet aanklikbaar is, dan is de order nog niet gereedgesteld. Doe dit alsnog en u kunt wel verwerken naar historie.Het is mogelijk om achteraf ook nog artikelstickers te printen.
Binnen het artikel zoekscherm vindt u het betreffende artikel. Klik met de rechtermuisknop op het artikelnummer en kies voor ‘afdrukken artikeletiket’ en volg de aanwijzingen.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze handleiding, neem dan contact op met de Bronboek Helpdesk.
Ter referentie kunt u Handleiding ID 1853 gebruiken.

Telefoon:078-691 10 66
Internet:helpdesk.bronboek.nl
E-mail:helpdesk@bronboek.nl