Papieren VVV bon in kassa Datum laatste wijziging: 10-06-2021 10:30

Sinds enige tijd is het mogelijk om de papieren VVV bonnen ook via de kassa in te nemen. Deze hoeven (en kunnen ook niet meer) opgestuurd te worden naar VVV.

Om dit op de kassa te kunnen doen is wel de Cadeaukaart Module nodig. Maakt u nu al gebruik van de VVVcadeau card of Boekenbon card via de kassa dan bent u er al klaar voor.

Bij afrekenen kunt u de papieren bon net zo scannen als de kleine pas en de hele afwikkeling is verder het zelfde. Is dit de eerste keer dat een papieren bon gescant wordt of herkend hij het nummer niet? Dan moeten er nog wat instellingen worden nagekeken in Bronboek Professional.

Controleer de definitie van de papieren VVV kaarten (Beheer -> tabellen -> definitie betaalkaarten). Zoek de VVV Cadeaubon/kaart en klik op die regel. Klik vervolgens op de knop 'Wijzigen'.
Controleer of in het veld prefix de eerste 5 cijfers van de VVV bon voorkomt. Als dit niet het geval is. voeg daar de eerste 5 cijfers toe in het veld prefix, voorafgegaan door het teken | ( dus bv 12345|67890).

Klik op 'Akkoord' om aanpassing op te slaan en probeer de bon opnieuw in de kassa.

Is deze regel nog rood van kleur, lees dan deze instructies ook door:

https://handleiding.bronboek.nl/bronboek-professional/kassa/cadeau-en-betaalkaarten/betaalkaarten-beheren/

Heeft u vragen of opmerkingen over deze handleiding, neem dan contact op met de Bronboek Helpdesk.
Ter referentie kunt u Handleiding ID 2062 gebruiken.

Telefoon:078-691 10 66
Internet:helpdesk.bronboek.nl
E-mail:helpdesk@bronboek.nl