Honeywell Scanner Datum laatste wijziging: 23-08-2016 09:25

Met de Bronboek voorraad scanner kunt u uw voorraad eenvoudig scannen. Waarmee u dit binnen Bronboek Voorraad kunt vergelijken en corrigeren.

Bronboek gebruikt hiervoor drie type scanners waarvan de werking apart wordt uitgelegd.

In deze handleiding wordt het gebruik van de Honeywell scanner uitgelegd.

 

De Honywell is een compacte computer met Windows er op. U zet het apparaat aan door op de   rechts onderin het toetsenbord in te drukken.

Na het opstarten ziet u het bureaublad. Door met het pennetje te klikken op het Windows teken rechts onderin het scherm gaat u naar het menu, daar ziet u het icoontje “Scan Wedge” staan. Klik deze aan. Hiermee start u de scanfunctionaliteit. Klik vervolgens nog een keer op het start vlaggetje en klik dan op “Bronboek Voorraad”

Eenmaal binnen het programma, kunt u met de   toets de producten scannen.

Als de scanner traag wordt kunt u op de knop “Sluiten” klikken en het programma opnieuw starten zoals hierboven beschreven. De gescande artikelen blijven bewaard.

 

Scanner leegmaken

Wanneer de scanner aan is gezet klikt u op het icoontje van menu.

Vervolgens klikt u op file explorer. Daar ziet u een bestand voorraad. Klik het bestand aan totdat er een menu verschijnt. Klik vervolgens op delete. Kies ja op de vraag of u zeker weet of u het bestand wilt verwijderen. De voorraad is nu gedelete. U kunt nu beginnen met scannen.

 

Let op leeg eerst de scanner voordat u gaat scannen.

Voorraad naar PC 

Als u klaar bent met het scannen van de voorraad klikt u op sluiten.

Zet de scanner in de houder met de usb kabel er aan.

Sluit de usb kabel aan op de pc.

Hierna kunt u op de computer met Bronboek Voorraad de voorraad inlezen. Volg hiervoor de instructies voor het inlezen van de Memor.

 

Opladen Scanner

Als de scanner leeg is zet u de scanner in de houder (zie onderstaand plaatje) en doet u de oplader aan de achterkant in de houder en in het stopcontact. Het rode lampje bovenaan de scanner geeft aan dat deze wordt opgeladen. Zodra het lampje groen wordt is de batterij weer vol.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze handleiding, neem dan contact op met de Bronboek Helpdesk.
Ter referentie kunt u Handleiding ID 1627 gebruiken.

Telefoon:078-691 10 66
Internet:helpdesk.bronboek.nl
E-mail:helpdesk@bronboek.nl