Afdrukken etiketten van prijswijzigingen Datum laatste wijziging: 21-12-2018 10:25

Bij het inlezen van artikelmutaties van de leveranciers worden in Bronboek Professional (onder voorwaarden, zie Prijzen en prijsmutaties) de prijzen van artikelen automatisch aangepast. Voor artikelen die u op voorraad heeft in de winkel kunt u vervolgens eenvoudig nieuwe prijsetiketten afdrukken als de prijs is gewijzigd.

Artikelmutaties bekijken

Om de prijsmutaties te bekijken klikt u op de knop "Goederenstroom".

Vervolgens gaat u in het menu naar "Import" -> "Artikelmutaties".

Vervolgens klikt u op de tab "Artikelmutaties".

Kies de leverancier waarvan u de wijzigingen wilt bekijken of kies voor "Alle leveranciers".

In de lijst verschijnen alle artikelen waarvan een wijziging is geweest.

Om alleen de prijsmutaties te bekijken, klikt u twee keer dubbel op de kolom "Oude prijs".

Afdrukken etiketten

Als u van sommige artikelen geen sticker wilt, dan kunt u het vinkje bij de regel uitzetten of de etiketindeling van het artikel op 15 zetten.

Klik op de knop "Etiketten prijswijziging" om van alle artikelen waarvan de prijs is gewijzigd en waarvan het vinkje aanstaat een etiket te printen. Per artikel worden net zoveel etiketten geprint als dat u (technische) voorraad heeft. Heeft u van een artikel 6 exemplaren in voorraad, dan komen er dus 6 stickers uit.

Het systeem houdt bij of er een etiket geprint is, dit voorkomt dat u per ongeluk dezelfde prijsmutaties nogmaals uitprint.

Het is aan te bevelen om de artikelmutaties op te schonen nadat u de etiketten heeft geprint. Volg hiervoor onderstaande instructies.

Opschonen mutaties en ingebruikname

Als u voorheen handmatig uw artikelen van een nieuwe sticker voorzag en u wilt de mogelijkheid voor het automatisch printen van etiketten in gebruik gaan nemen, dan is het verstandig om eerst alle oude prijsmutaties op te schonen.

Dit doet u door bij datum vanaf de datum te selecteren tot wanneer u de artikelmutaties wilt opschonen. De mutaties tot en met de geselecteerde datum worden opgeschoond, om alles op te schonen kiest u dus voor de datum van vandaag.

Klik vervolgens op de knop "Opruimen mutaties" en op "Ja".

 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze handleiding, neem dan contact op met de Bronboek Helpdesk.
Ter referentie kunt u Handleiding ID 2006 gebruiken.

Telefoon:078-691 10 66
Internet:helpdesk.bronboek.nl
E-mail:helpdesk@bronboek.nl